12:14, 20 Prill 2019

Në mesin e 110 të riatdhesuarve që kanë ardhur në Kosovë nga Siria, shumica janë gra dhe fëmijë.

Momentalisht ata janë strehuar në qendrën e azilkërkuesve në fshatin Vranidoll, ku disa prej fëmijëve shihen edhe në fotografinë e mëposhtme duke u argëtuar në oborrin e kësaj qendre.

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë