20:19, 30 Mars 2019

Pakënaqësi e akuza ka edhe për kreun e komunës së Podujevës, Agim Veliu.

Ky i fundit po akuzohet nga opozita se po e injoron kuvendin komunal dhe nuk po vjen për të raportuar për financat e vitit të kaluar, njofton Klan Kosova.

Kronikë e gazetarit Flamur Gajtani.

Konkurs Pune

Lexo më shumë