11:02, 11 Janar 2019

Presidenti i  Shqipërisë, Ilir Meta, i është kundërpërgjigjur në mënyrë indirekte kryeministrit Edi Rama, pasi gjatë gjithë ditës së djeshme këta të dy, përfshirë edhe të tjerë, janë akuzuar dhe ofenduar pas vendimit të Metës për të mos e dekretuar Gent Cakajn në pozitën e ministrit të jashtëm.

Me anë të këtij postimi, Meta bëri me dije se ai nuk mund të shantazhohet dhe t’i bëhet presion.

Ja postimi i tij i plotë:

Ndërkaq, i menjëhershëm ka qenë edhe reagimi i Ramës në Twitter, po ashtu në mënyrë indirekte duke mos i përmendur emrin, i cili i luti ndjekësit e tij që të mos e marrin seriozisht, meqë sipas tij, ai “S’di të dalë nga gropa që i hap vetes”.

Konkurs Pune

Lexo më shumë