8:34, 12 Korrik 2018

Në ditët e sotme është e vështirë t’i impresionosh njerëzit me fotografitë e rregullta të pushimeve. Për këtë arsye turistët përpiqen të gjejnë diçka të pazakontë në secilin shikim, për ta bërë foton sa më të paharrueshme.

Disa njerëz i bëjnë fotot aq të mira, sa na bëjnë të dëshirojmë që menjëherë t’i blejmë biletat dhe të shkojmë t’i ri-krijojmë ato kryevepra të tyre.

Ja një përmbledhje:

What an incredible month of growth and transformation with these 26 beautiful souls! They came to this teacher training as strangers from 12 different countries, and they are leaving as one global family. We practiced, we laughed, we cried and we danced together through it all. Now it’s time to spread those mighty wings and shine your bright light into all corners of the world. Thank you for showing up fully and giving us your best #carebearstare! We love you all like whoa! 😍🤙🏽❤ #200hr #YBTT #Bali . Can’t wait to share their journey with y’all via our youtube channel starting this Sunday! #JourneyBeyond #Episode1 . Applications are now open for our next 200hr YTT in Bali 2-26 October 2018. Visit yogabeyond.com for more info.

A post shared by Honza ૐClaudine Lafond (@yogabeyond) on

💦🐠🌺💦 #ilhastijucas #sou360

A post shared by Bruno Bezerra (@bezerra) on

waiting for my red double decker bus to arrive like … 🚌

A post shared by Tara Bajan (@tara_bajan) on

🌊👫💦 #arpoador #ondaondaolhaaonda #goprobr

A post shared by Bruno Bezerra (@bezerra) on

Hopping across Egypt like…

A post shared by ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ 🏔DAN🏕 (@adventure.man.dan) on