16:32, 27 Qershor 2018

Qentë cilësohen si kafshët shtëpiake më besnike të njeriut, por nuk ndodh shpesh të shohim raste kur këto krijesa dinë edhe të japin ndihmë shëndetësore, konkretisht të aplikojnë edhe ushtrimet kardiopulmonare CPR tek njeriu.

E vështirë për t’u besuar, por klikoni në videon e mëposhtme dhe shihni se si ky qen është trajnuar.