23:30, 9 Mars 2019

Asnjëherë nuk është e lehtë ta shkrepni një fotografi të bukur.

Madje në disa fusha kjo bëhet akoma më e vështirë – sikurse në sport, transmeton Klan Kosova.

Aty duhet të kapen momentet në kohën e duhur, sepse po nuk u kapën ikin përgjithmonë.

Pasion dhe art, ky është kombinimi që tregojnë fotografitë më poshtë.

paraglider flying over mountanis

hot air balloons over foggy valley and mountains

three people wingsuit flying

black and white rhönradsport potrait

mountain biker midjump

snowboarder over powder snow

kayaker on rapids

girl running on mountains

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë