22:35, 22 Gusht 2019

Nënkryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Enver Hoxhaj, ka thënë se bizneset kosovare janë duke e zhvilluar ekonomin në mbarë vendin.

“Kryeqytetit iu shtua edhe një vend shumë i veçantë dhe i rehatshëm. Hysen Gorda – Hyska, Arben Buqa dhe Afrim e Skender Kala, janë biznesmenë të suksesshëm nga Prizreni”

“ Këta biznesmenë kanë dhënë shembull të mirë të zhvillimit ekonomik dhe kanë kontribuuar në hapjen e vendeve të reja të punës”.

“Gjithmonë jemi të përkushtuar që t’i përkrahim ndërmarrësit në sektorin privat në funksion të fuqizimit të tyre”, ka shkruar Hoxhaj në Facebook.

Konkurs Pune

Lexo më shumë