Hovenier: Sovraniteti dhe integriteti territorial i Kosovës janë punë e kryer, nuk janë të diskutueshme

Hovenier: Sovraniteti dhe integriteti territorial i Kosovës janë punë e kryer, nuk janë të diskutueshme

NULL NULL
4 months më parë

Ambasadori i Amerikës në Kosovë, Jeff Hovenier, ka deklaruar për RTK-në se sovraniteti i Kosovës, integriteti territorial i Kosovës, nuk janë në pyetje.

“Kosova është shtet i pavarur. Disa njerëz mund të zgjedhin ta kundërshtojnë këtë, por kështu është. Kosova është shtet sovran. Disa njerëz mund të zgjedhin ta kundërshtojnë këtë, por kështu është. Dhe njerëzit mund të debatojnë sa të duan, por realiteti dhe faktet në terren flasin vetë”, ka deklaruar Hovenier.