23:40, 14 Mars 2019

Koordinatori nacional për Rini, Kultur dhe Sport, Rexchep Hoti,  sot takoi drejtuesit e SBASHK-ut.

Ai para tyre prezantoi programin për të rinjët e Kosovës, njofton Klan Kosova.

Kronikë e zgjeruar nga gazetarja Edona Vuçiterna.

Konkurs Pune

Lexo më shumë