20:45, 16 Janar 2020

Më tepër se 300 nxënës në Gjakovë sot u shpërblyen për dijen e tyre.

Ata morën si dhuratë sete librash nga literatura kombëtare dhe botërore.

Si shkoi i gjithë procesi, e mësojmë nga kronika e mëposhtme e gazetares Qëndresa Sinani.

Konkurs Pune

Lexo më shumë