19:01, 13 Korrik 2020

Kryeministri Avdullah Hoti ka paralajmëruar dërgimin para deputetëve të Kuvendit të projektligjit për tërheqjen e mjeteve nga Fondi i Kursimeve Pensionale të Kosovës.

“Shpejt në Kuvend do të vjen ligji për tërheqjen e dhjetë përqind të mjeteve nga “Trusti” bashkë me masa tjera edhe ndryshimin e ligjit dhe masa ta tjera që mundësojnë rimëkëmbje ekonomike”.

Ndërkaq për një kërkesë që Qeveria të sigurojë maska për të gjithë qytetarët, ai është shprehur se do t’u qëndrojnë afër qytetarëve që kanë nevojë për furnizim me to.

Konkurs Pune

Lexo më shumë