11:09, 26 Maj 2020

I nominuari i LDK-së për kryeministër, Avdullah Hoti, ka thënë se vendi ka nevojë për normalizim të funksionimit të jetës ekonomike në vend.

“Për mobilizimin e fondeve për rimëkëmbje ekonomike tashmë kemi filluar komunikimin me institucionet relevante për absorbimin sa më efikas të mbështetjes teknike dhe financiare”, është shprehur Hoti, transmeton Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë