Hoti falënderon profesionistët shëndetësor: Ata janë heronjtë tanë

Hoti falënderon profesionistët shëndetësor: Ata janë heronjtë tanë

NULL NULL
5 muaj më parë

Kryeministri i Kosovës Avdullah Hoti, ka falenderuar profesionistët shëndetësor për punën e dhe sakrificën e tyre gjatë kohës së pandemisë.

Hoti ka thënë se ata janë heronjtë tanë.