16:30, 26 Maj 2019

Qëndrimi në një hotel jo vetëm që siguron pushim të rehatshëm, por është një aventurë e tërë në vetvete!

Si nuk mund të impresionoheni pasi të zgjoheni në një vendpushim nënujor, një vend i rrethuar nga peshqit koralor, ose në një kapsulë transparente ndërsa shikoni dritat nga lart?

Ju mund të qëndroni edhe në një suitë në një vinç me pamje nga Amsterdami, njofton Klan Kosova.

Bright Side ka bërë një përmbledhje të objekteve më të pazakontë të hoteleve për ata që janë të lodhur nga shtretërit standardë dhe suitat për mëngjes.

Konkurs Pune

Lexo më shumë