20:56, 22 Maj 2020

Kurrsesi nuk do që ta pranojë një ligj që erdhi nga Kina.

Prandaj një ligjvënës i opozitës në Hong Kong po largohet me forcë nga Këshilli Legjislativ i vendit, njofton Klan Kosova.

Njëjtë u veprua edhe me të tjerë opozitarë që kundërshtuan ligjin për siguri kombëtare i cili  dënon çdo akt të rebelimit dhe ndërhyrjet e jashtme në qytetin e Hong-Kongut.

Kundër këtij dokumenti i cili thuhet se po cenon liritë e qytetit, protestuan të premten edhe pjesëtarët e shoqërisë civile në Hong Kong.

Kronikë nga Iliri Pireva.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë