19:16, 8 Nëntor 2018

Një burrë holandez po përpiqet të ndryshojë ligjërisht moshën e tij nga 69 në 49 me qëllim të rritjes së perspektivave të tij të takimeve online.

Emile Ratelband, një orator motivues, sipërmarrës dhe ish-pritës i programit televiziv ditor, po përpiqet të lëvizë ditëlindjen e tij nga 11 marsi 1949 deri më 11 mars 1969, njofton Klan Kosova.

“Ju mund ta ndryshoni emrin tuaj. Ju mund ta ndryshoni gjininë tuaj. Pse mosha juaj? Askund nuk jeni diskriminuar aq sa me moshën tuaj “, tha z. Ratelband për gazetën holandeze” De Telegraaf “.

Ai pretendon se mjeku i tij i tha atij se ai kishte trupin e dikujt më shumë se 20 vjet më të rinj sesa mosha e tij.

Babai i shtatë fëmijëve, tha se ishte ligjërisht në gjendje të identifikohej si një burrë më i ri do t’i jepte mundësitë që aktualisht i ishin mohuar atij.

Konkurs Pune

Lexo më shumë