Hill: Më 1 shtator, më shumë mundësi për përparim sesa për konflikt - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Hill: Më 1 shtator, më shumë mundësi për përparim sesa për konflikt

NULL NULL
11/08/2022

“Serbia ka një qëndrim të ndryshëm nga partnerët e saj evropianë, por mendoj se është e rëndësishme të përqendrohemi në çështjet për të cilat jemi dakord dhe të përpiqemi të ecim përpara së bashku”, thotë ambasadori amerikan në Serbi, Christopher Hill.

Ambasadori amerikan në përgjigje të pyetjeve të qytetarëve tha se përfaqësuesit e Beogradit dhe Prishtinës, të cilët kanë ndërmjetësues mjaft të mirë nga BE-ja në dialog, duhet të bëjnë më shumë për zgjidhjen e çështjeve kontestuese dhe shtoi se sinqerisht mendon se ka një mundësia për përparim real në dialog sesa për një konflikt të ri më 1 shtator.