Heqja e tatuazheve (VIDEO)

Heqja e tatuazheve (VIDEO)

NULL NULL
1 month më parë

Ka njëmijë arsye për vizatimin e një tatuazhi, e po aq ka edhe për t’i larguar ato prapë nga trupi.

Kështu për të kuptuar më shumë detaje se si se si largohen ato, a është e dhimbshme procedura e largimit si dhe shumëçka tjetër e kuptoni përmes stories së mëposhtme të përgatitur nga gazetari Kron Sadiku.