Haziri në Steelwings MC Gjilani

Haziri në Steelwings MC Gjilani

5 vjet më parë

Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri ka përgëzuar qytetin e tij për organizimin e ngjarjes “Steelwings MC Gjilani”.

Ai përveç përkrahjes ka marrë pjesë edhe vet në këtë ngjarje, transmeton Klan Kosova.

“Gjilani është i hapur dhe mirëpret ngjarjet si “Steelwings MC Gjilani”, e cila e ka dhënë hijeshi qytetit.

Është shumë e rëndësishme që Gjilanin po e shndërrojmë në një qendër të zhvillimeve rekreative, kulturore, e sportive.

Këtë ngjarje do ta cilësoja edhe si Panair ndërkombëtar të motoristëve”, ka shkruar Haziri në Facebook.

Lutfi Haziri2

 

lutfiuuuueeeee