22:13, 22 Maj 2020

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka bërë të ditur se për disa ditë në këtë qytet nuk ka asnjë rast të ri pozitiv me Covid-19, transmeton Klan Kosova.

“32 persona vazhdojnë të qëndrojnë në vetizolim dhe nën mbikëqyrje të organeve të emergjencave civile publike, shëndetësore dhe të rendit”.

“Ne jemi lojal ndaj masave dhe duke respektuar ato e mundim përhapjen e infeksionit Covid-19”, ka shkruar Haziri në rrjetin social Facebook.

Konkurs Pune

Lexo më shumë