23:30, 31 Mars 2020

Ministrja në detyrë e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka thënë se qytetarët po i qëndrojnë pranë Qeverisë Kurti, pavarësisht se ajo u rrëzua nga PLAN me 82 deputetë.

“Në këtë kohë pandemie, qytetarët çdo ditë kanë shprehur vullnetin e tyre, në forma të ndryshme, herë nga ballkonet e tyre e herë përmes rrjeteve sociale Asnjëherë s’ka pasur një lidhje aq të fuqishme në mes vullnetit qytetar dhe veprimeve qeveritare!”.

Konkurs Pune

Lexo më shumë