0:01, 21 Prill 2019

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Albulena Haxhiu, ka thënë se shqiptarët e Maqedonisë së Veriut, duhet të dalin masovisht nesër në zgjedhje.

“Ata duhet të dëshmojnë që janë fuqi politike dhe që janë të bashkuar rreth një kandidati të jashtëzakonshëm”.

“Nesër, jepini mbështetje të fuqishme profesor Blerim Rekës”, ka shkruar Haxhiu në rrjetin social Facebook.

Konkurs Pune

Lexo më shumë