18:57, 17 Shkurt 2020

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti ka marrë pjesë në pritjen shtetëore të organizuar nga presidenti i Kosovës Hashim Thaçi, me rastin e 12 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.

Gjatë ceremonisë së pritjes Thaçi dhe Kurti, i kanë shtrënguar duart.

Konkurs Pune

Lexo më shumë