8:07, 16 Gusht 2019

Sot në ora 12:00 pritet të mbahet ceremonia zyrtare e hapjes së festivalit të rrushit “HardhFest”.

Në ceremoninë e hapjes, do të marrë pjesë edhe Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj, njofton Klan Kosova.

Më poshtë mund t’i gjeni të renditura të gjitha aktivitetet që do të zhvillohen gjatë ditës lidhur me këtë festival.

12:15 – Shpallja e vreshtarëve dhe verëtarëve më të mirë;
12:45 – Hapja e Panairit të rrushit, verës, rakisë dhe gastronomisë;
14:00 – Demonstrim i pjekjes së rakisë rreth kazanit;
15:00 – Hapja e Hardh Campit;
17:00 – Zgjedhja e Mbretëreshës së Rrushit;
18:00/19:00 – Hardh Expo “Legends” & Hardh Eks;
20:00-02:00 – Pop/Rock & DJ Koncert n’Konak.

klankosova.tv

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë