17:49, 9 Nëntor 2018

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj deklaron se tash e tutje punën e FSK-së për të vepruar në raste vërshimesh dhe të ngjashme, do e bëjë dikush tjetër.

Kështu, sipas tij, zjarrfikësit do të bëhen forcë në vete, duke avancuar në kompetenca. Rreth një mijë zjarrfikës do të kenë mision ndihmën, përkrahjen dhe sigurinë e qytetarëve.

Haradinaj deklaron për KosovaPress e 600 mijë euro do të ndahen vetëm pajisje të zjarrfikësve nga buxhetit i vitit që po vjen.