10:34, 10 Gusht 2018

Kryeministri Ramush Haradinaj ka përkujtuar dëshmorët e kombit Bekim Berisha, Bedri Shala, Elton Zherka dhe Përmet Vula në 20 vjetorin e rënies së tyre.

“Me nderim i kujtojmë sot heronjtë Bekim Berisha – Abeja, Bedri Shala, Elton Zherka dhe Permet Vula, këta shqiptarë të mëdhenj që i dhanë drejtim historisë së re të Kosovës.Ata kanë rënë në fushë të nderit, 20 vjet më parë, që atdheu të jetojë i lirë.Këta heronj dhe sakrifica e tyre, janë dëshmi se sa e shtrenjtë është liria.Idetë e mëdha të atdheut dhe lirisë nuk vdesin kurrë”, ka shkruar ai në Facebook, transmeton Klan Kosova