Haradinaj për dy operacionet e fundit të policisë: Po bëhet qëllimshëm për me dorëzuar Veriun

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ka folur për dy operacionet e fundit nga Policia e Kosovës në Mitrovicën e Veriut. Haradinaj tha në Kuvend se pas këtyre dy aksioneve, ka ndodhur përkeqësim i gjendjes dhe dobësim i shtetit ligjor. “Besoj që të gjithë ata që janë të fushës mund ta jepin … Continue reading Haradinaj për dy operacionet e fundit të policisë: Po bëhet qëllimshëm për me dorëzuar Veriun