23:41, 17 Janar 2020

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Ramush Haradinaj, e ka komentuar padinë e Edi Ramës që e ka ngritur ndaj tij.

‘Kjo është më larg nga sa kam parë se gjërat mund të shkojnë, kjo i ka tejkaluar parashikimet e mia. Nuk kursehem ndaj zotit Rama, por kursehem ndaj bashkëkombasve”.

“Angazhimi i Ramës për ndarjen e Kosovës është tepër i pakuptimtë dhe i padrejtë. Ka mbajtur qëndrim pro kësaj teme në vazhdimësi derisa ministri i tij i jashtëm u dorëzua nga kjo temë dhe iku. Është një veprim shumë i dëmshëm për Kosovën. Nga zori jam detyruar t’i dal kundër. Jam i habitur me qasjen e tij, me mobilizimin e resurseve rreth tij, nga mediat deri te lobime jashtë vendit. Me këtë ndarje ne humbasim Trepçën me vlerë 10 miliardë euro. Epiqendra e ndarjes së Kosovës është Trepça. Ne mbeteshim pa Trepçën, vetëm përfitimi është 10 miliardë euro, pa llogaritur punësimin e përfitime të tjera,’ tha Haradinaj.

“Pasi e njoh kush është dhe kam lexuar për të nuk mërzitem,’ tha Haradinaj për padinë e Ramës. E di kush e ka shtyrë për të bërë padinë, i qëndroj atyre që kam thënë. E kam kursyer kombin, jo indi he më shumë,’ paralajmëroi kryeministri në detyrë i Kosovës”, deklaroi Haradinaj/syri.net.

Konkurs Pune

Lexo më shumë