20:45, 15 Prill 2019

Sot kryeministri Ramush Haradinaj ka marrë pjesë në dy manifestimet përkujtimore në Sllovi dhe Zhegovc.

Në fjalimet e tij pati kritika edhe për europianët Federika Mogherinin e Johannes Hanin, njofton Klan Kosova.

Ai i kritikoi sërish për qasjen mbështetëse ndaj mundësisë së ndryshimit të kufijve.

Kronikë nga Haris Ademi

Konkurs Pune

Lexo më shumë