22:53, 14 Nëntor 2019

Kryeministri në detyrë i Kosovës Ramush Haradinaj, ka thënë se Kosova dhe Shqipëria edhe pse nuk arritën të fitojnë na dhuruan emocione të mëdha.

“Dy kombëtaret tona, Kosova dhe Shqipëria, që na bashkojnë të gjithëve pranë vlerave që trashëgojmë, edhe pse nuk arriten fitore, sërish na dhuruan emocione të paharruara dhe spektakël në fushën e blertë “.

Haradinaj u shpreh se djemtë e futbollit shqiptar dëshmuan se për nderin e atdheut nuk kursejnë asgjë.

“Djemtë e futbollit shqiptar edhe sonte dëshmuan se për nderin e Atdheut nuk kursejnë asgjë. Sonte, si përherë, Kosova dhe Shqipëria fituan respekt. ????”.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë