20:28, 25 Maj 2020

Megjithatë në luftën kundër virusit Covid-19, definicioni i dritës në fund të tunelit, po duket real.

Këtë e bëri të ditur vet Ministri i Shëndetësisë Arben Vitia, i cili bashkë me klerikët fetar paralajmëruan zbutjen e radhës të masave kufizuese.

Nga 25 maj do të bëhet hapja e objekteve fetare, si dhe qytetarët do të kenë të drejtë lëvizjes nga ora 05:00 deri në orën 21 të mbrëmjes.

Kronikë e përgatitur nga gazetarja Mejreme Gashi.

Konkurs Pune

Lexo më shumë