“Hallakamë” e emisione të tjera që mund t’i dëgjoni në radio Klan Kosova (VIDEO)

 “Hallakamë” e emisione të tjera që mund t’i dëgjoni në radio Klan Kosova (VIDEO)

NULL NULL
2 months më parë

Përveç në televizion e portal, shtëpia mediale e Klan Kosovës, tashmë ka filluar transmetimin edhe në radio.

Pos lajmeve e emisioneve informative, në KLAN KOSOVA FM do të ketë edhe shumë emisione të tjera atraktive e argëtuese.

Gazetarët Dafina Jegeni dhe Arben Kajtazi do të kenë një emision interaktiv me dëgjuesit, ku do të ketë një temë e dëgjuesit mund të thërrasin e të japin mendimin e tyre në lidhje me të, përcjell Klankosova.tv.

Gjithashtu edhe gazetarët Agan Hajdarhoxha dhe Hana Selimi do ta drejtojnë emisionin e titulluar “Hallakamë”, edhe këtu dëgjuesit do të kenë mundësi të shkruajnë e telefonojnë për të treguar se ku ka trafik.

Për t’u informuar më hollësisht për përmbajtjen e KLAN KOSOVA FM shikoni videon më poshtë: