9:09, 1 Prill 2020

Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Antonio Guterres ka paralajmëruar se bota po përballet me krizën më të madhe që nga Lufta e Dytë Botërore, me një kërcënim pandemik për qytetarët e të gjitha vendeve, e cila do të sjellë një recesion që nuk mund të krahasohet me të kaluarën e afërt.

Kreu i kësaj organizate, në fillim të raportit të ndikimit socioekonomik të COVID-19, tha se ekziston rreziku që kombinimi i vdekshmërisë dhe pasojave ekonomike të kontribuojë në rritjen e paqëndrueshmërisë, trazirave dhe konflikteve, raportojnë mediat e huaja, transmeton Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë