10:00, 10 Mars 2018

Portland Trail Blazers ka fituar ndaj Golden Stare Warriors me rezultat 125-108.

Pavarësisht 40 pikëve të Kevin Durant, u vu re mungesa e dy herë MVP-së, Stephen Curryt, i cili është jashtë shkaku i lëndimit.

CJ McCollum me 30 pikë dhe Damian Lillard me 28 kontribuuan në anën tjetër në triumfin e Blazers.

Konkurs Pune

Lexo më shumë