20:14, 4 Nëntor 2017

Kosova nuk po ecë me ritmin e duhur në zbatimin e marrëveshjes për Stabilizim dhe Asociim.

Kështu po vlerëson Grupi për Studime Juridike Politike, i cili po mban shënime për punët e bëra, njofton Klan Kosova.

Kronikë nga Fillojetë Konjuhi.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë