15:10, 16 Maj 2019

Me një minutë heshtje për të rënët e grupit të Kumanovës në “lagjen e trimave”, ka filluar seanca gjyqësore në gjykatën e Apelit në Shkup, për rastin e Kumanovës.

Gjykimi ka filluar me atmosferë të dhunshme dhe me revoltë të theksuar nga ana e pjesëtarëve të Grupit të Kumanovës, shkruan Alsat-M përcjellë Klan Kosova.

Ata nuk e lejuan gjykatësen të flet në gjuhën maqedonase.

Grupi i Kumanovës i është drejtuar në gjuhë maqedonase gjykatëses:

“Flisni shqip, këtu është Shqipëri, Ju jeni ardhacakë këtu , ka thënë Val Zekaj nga Grupi i Kumanovës, duke mos lejuar gjykatësen të flet. Ai u përkrahë edhe nga pjesëtarët e tjerë të grupit të Kumanovës”.

Konkurs Pune

Lexo më shumë