17:45, 23 Prill 2019

Një grua nga Emiratet e Bashkuara Arabe e cila u plagos rëndë në një aksident trafiku më 1991, ka bërë një rimëkëmbje të mrekullueshme pasi u zgjua nga koma 27 vjeçare.

Munira Abdulla, e cila ishte 32 vjeçare në kohën e aksidentit, pësoi një dëmtim të rëndë të trurit pasi makina me të cilën po udhëtonte u përplas me një autobus për të marrë djalin e saj nga shkolla, njofton Klan Kosova.

Omar Ëebair, i cili ishte katër vjeçar, ishte ulur në pjesën e prapme të automjetit me të, por u la i padëmtuar pasi nëna e tij e mbajti atë në krahë pak para aksidentit.

Abdulla – të cilën po e ngiste me veturë kunati kunati i saj – u plagos rëndë, por vitin e kaluar u rikthye vetëdije në një spital gjerman.

Omar foli hapur për aksidentin dhe për përparimin e nënës së tij pas viteve të trajtimit në një intervistë me gazetën The National me bazë në Emiratet e Bashkuara Arabe.

Konkurs Pune

Lexo më shumë