22:15, 9 Prill 2019

Një grua shihet se si qëndron mbi një lum të rrëmbyeshëm, teksa një person afrohet për ta larguar nga aty.

Nga videoja e postuar në liveleak ajo duket se si refuzon te largohet nga aty dhe aksidentalisht rrëshqet dhe bie në lum.

Pas kësaj, personat që ndodheshin aty shihen se si vrapojnë për t’i dalë në ndihmë, por nuk bëhet e ditur se çfarë ka ndodhur me fatin e saj.

Për më shumë, ndiqeni videon e mëposhtme:

Konkurs Pune

Lexo më shumë