22:02, 26 Maj 2019

Luisa Zappitelli, e lindur në vitin 1911, e cila aktualisht është 108 vjeçare, ka marrë pjesë vazhdimisht në të gjitha zgjedhjet europiane duke e thyer rekordin në Itali, që nga viti 1946 deri sot, transmeton Klan Kosova.

Ajo ishte pranë kutisë së votimit edhe në këto zgjedhje europiane duke thyer rekordin e saj personal.

Rreth orës 11.00, ajo u paraqit në Qendrën e Votimit në Perugia ku jeton, ndërsa pas votimit ndau dhe një mesazh për të rinjtë.

“Mos i injoroni zgjedhjet, sepse kjo është rruga që qytetarëve t’u dëgjohet zëri i tyre.Mua ende më kujtohet hera e parë që shkova për të votuar de ndjehesha mjaft krenare” tha ajo.

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë