8:30, 14 Janar 2020

Të paktën gjashtë njerëz kanë vdekur dhe 16 janë plagosur pasi një gropë e madhe gëlltiti një autobus dhe një numër këmbësorësh në Kinën qendrore.

Incidenti ndodhi të hënën në mbrëmje jashtë një spitali në Xining, njofton Klan Kosova.

Pamjet e CCTV treguan një shpërthim në brendësi të gropës menjëherë pasi autobusi dhe kalimtarët ranë brenda të hënën në mbrëmje.

Pamjet nga incidenti i fundit tregojnë momentin kur njerëzit duke pritur në një stacion autobusi janë të detyruar të ikin ndërsa toka nën autobus fillon të shpërthejë brenda, shkruan BBC.

Një numër njerëzish mblidhen për të provuar të shpëtojnë pasagjerët e autobusit, por nuk mundën ta bëjnë pasi gropa papritmas zgjerohet.

Konkurs Pune

Lexo më shumë