21:22, 16 Maj 2019

Nxënësit dhe mësimdhënësit do të zëvendësojnë orët e humbura nga greva.

Por, aktgjykimin e Gjykatës Themelore për një gjë të tillë, po e kundërshtojnë në SBASHK, njofton Klan Kosova.

Kronikë nga Dafina Jegeni-Krasniqi.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë