15:38, 14 Mars 2018

Nuk është e çuditshme që aq shumë poema dhe këngë janë dedikuar për gratë.

Ato thjesht janë të mahnitshme, transmeton Klan Kosova.

Gratë janë të sjellshme, të kujdesshme, të bukura, qesharake, të shkathëta dhe lista mund të vazhdojë pafundësisht.

Më poshtë janë disa fotografi të grave që tregojnë se sa shumë personalitet mund të kenë ato.
klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë