Gratë që vërtetojnë se grimi mund të bëjë mrekulli (FOTO)

Gratë që vërtetojnë se grimi mund të bëjë mrekulli (FOTO)

NULL NULL
2 months më parë

Grimi ka një histori të gjatë dhe magjepsëse. Egjiptianët e lashtë e përdorën për qëllime mjekësore dhe besuan se ngjyrimi I syve të tyre i mbronte ndaj forcave të liga.

Para një shekulli, në luftën për të drejtën e votës, gratë mbanin buzëkuq të kuq si simbol i lirisë nga shtypja. Në ditët e sotme, arsyet e makeupit janë aq të larmishme sa kurrë më parë.

Mund të përdoret për të dhënë një vibe delikat, ose për të transformuar rrënjësisht pamjen e një gruaje – kufiri i vetëm është imagjinata e saj.

Për këtë shkak, sot vendosëm që t’ju prezantojmë disa nga gratë e mahnitshme që kanë përdorur grimin për të përmirësuar dukshëm pamjen e tyre dhe për të shfaqur tiparet e tyre më të mira.