Gratë në kuqezi ne Beograd që harrojne dhe diskriminojnë Luginen e Preshevës - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Gratë në kuqezi ne Beograd që harrojne dhe diskriminojnë Luginen e Preshevës

NULL NULL
27/04/2015
Deputetët kosovare në Beograd. Si Ganimete Musliu ashtu edhe Zorana Mihajlovic ne kuqezi…(“Kosovar deputy Ganimete Musliu in Belgrade wearing red and black such as Serbia’s Vice Prime Minister Zorana Mihaljlovic”).

Ceda Jovanovic, per dallim nga deputetja kosovare që ishte sot ne Beograd, jo qe nuk e ka harruar shqiptaret e Lugines së Preshevës, porse vazhdimisht ka ka kundërshtuar diskriminimin dhe recprocitetin me serbët e Kosovës, ata të Veriut, ka komentuar agjencia e lajmeve “Presheva Jonë »

« Hedh superbombën në midis të Beogradit » kane shkrruar portalet apo miqte e deputeter se PDK-së Ganimete Misliut qe paska mbajtur nje “emblem” e Kosovës” gjë kjo krej normale për nje deputete e shtetit të Kosovës, te cilen “amblemë” me flamurin e Kosovës qe një vit gati e mban abasadori kosovare nga Presheva në Beograd, por per cudi askush nuk shkruajti se “ambasadori Sadiku hedh superbombën midis të Beogradit” apo Jonuz Musliu, Ragmi Mustafa apo Shaip Kamberi te cilet shkojne me amblema me flamur shqiptar dhe thonë pothuajse per cdo javë ne Beograd se Lugina e Preshevës eshte Kosovë Lindore..

Atëhere keta si t’i quajmë “super bombatomike” do te thoshte ndokush…Nuk po ndalemi ketu se kush ishte superbombe apo superbombne atoimike” por pse deputetja ganiemte Musliu asnje fgjalë nuk e tha asnje fjalë për vellezërit e saj nga Lugina e Preshevës, por foli me nje refren steriotip tashme te njohur qe jo vetëme kfo Ganja, por edhe të huajt, madje edhe serbët sikur Cedomir Jovasnnoci , thone ne Beograd vazhdimisht se “serbët ta pranojnë Kosovën shtet të pavarur”.

Sipas ”Presheva Jonë” dallimi mes kes deputetes Musliu viziten e se ciles disa portale nga « fenda » e bënë ”pordhë” e dallon shume nga Ceda Jovanovic, sepse ky i fundit per dalli nga deputetja kosovare qe ishte sot ne Beograd, se Ceda jo qe nuk e ka harruar shqiptaret e Lugines së Preshevës, porse vazhdimisht ka ka kundërshtuar diskriminimin dhe recprocitetin me serbët e Kosovës, ata të Veriut. Kurse dallimin mes Ganimet Musliut dhe zv.kryemnistres dhe ministres se Serbisë Zorana Mihajlovic nuk dallon shume sepse qe te dyja harruan, duke injoruar dhe diskriminuar shqiptarët e Luginës së Preshevës.