Gratë heteroseksuale përjetojnë më pak orgazma - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Gratë heteroseksuale përjetojnë më pak orgazma

NULL NULL
25/02/2017

Gratë heteroseksuale përjetojnë më pak orgazma krahasuar me lesbiket apo biseksualet.

Kështu është thënë në një studim të ri i cili është zhvilluar me 52,600 persona në Amerikë.

Ky studim ka hulumtuar boshllëkun e orgazmave në mes të gjinive dhe orientimet e ndryshme seksuale, si dhe ka vënë në pah një shumë llojshmëri veprimesh që çiftet mund të aplikojnë për të rritur numrin e orgazmave.

Këtu përfshihet seksi oral dhe stimulimi manual.

Të dhënat për personat që përjetojnë orgazmë zakonisht janë si me poshtë.

65% e grave heteroseksuale
66% e grave biseksuale
86% e lesbikeve
88% e meshkujve biseksual
89% e meshkujve homoseksual
95% e meshkujve heteroseksual