Google Maps do të funksionojë edhe offline - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Google Maps do të funksionojë edhe offline

NULL NULL
29/05/2015
Versioni i ri i Google Maps do të funksionojë edhe pa lidhje interneti.

Gjatë konferencës së zhvilluesve I/O, Google njoftoi se Google Maps do të funksionojë edhe pa lidhje interneti.

Kjo është pjesë e iniciativës së Google për të përmirësuar shërbimet dhe eksperiencën e përdoruesve për platformën Android në tregjet në zhvillim.

Ky version i Google Maps do të lejojë përdoruesit të navigojnë hartat edhe në zonat ku nuk ka sinjale celulari apo Ëi-Fi.