16:45, 25 Shkurt 2019

Golf 2 është një veturë e përdorur dhe ekonomike, sidomos pas vitit 2000 në Kosovë ishte ndër veturat që shihje më së shumti nëpër rrugë, por nuk është shumë e sigurte gjatë aksidenteve.

Vetura është kthyer në një domosdoshmëri në ditët e sotme, andaj duhet që ajo të jetë jo vetëm ekonomike, por mbi të gjitha e sigurt dhe komode.

Në një video të pubklikuar në Yotube shihet se sa qëndron një veturë e tipit Golf 2 pas një aksidenti, dhe rezultati është i tmerrshëm, vetura shkatërrohet e tëra.

Kjo veturë nuk është aspak e sigurt në raste aksidentesh, kështu që duhet të jeni shumë të kujdesshëm.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë