14:47, 7 Janar 2019

Ndryshe nga këngëtarët e tjerë, Arian Agushi ose siç publiku e njeh Gold Ag, ka vizituar Medinën pas festave të fundvitit.

Artisti e dokumentoi udhëtimin edhe me fotografi, madje atje krejt rastësisht u takua me Halil Kastratin – përfaqësuesin e organizatës Jetimat e Ballkanit, njeriu që iu ndihmoi shumë nevojtarëve gjatë vitit të kaluar, bashkë me shumë donatorë.

“Kur e don , pa pritë edhe n’Medine e takon”, ka shkruar Gold Ag nën imazhin i cili mori shumë pëlqime dhe komente pozitive, njofton Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë