"Gjyshja e Rrezikshme dhe Qeni i Fatit" (VIDEO)

“Gjyshja e Rrezikshme dhe Qeni i Fatit” (VIDEO)

NULL NULL
5 muaj më parë

Me anë të rubrikës “Libër” ju sjellim “Gjyshja e Rrezikshme dhe Qeni i Fatit”.

Aventurat e këtij libri të mbajnë të mbërthyer fort pas tij.

Shpesh herë të bëjnë të qeshësh, por edhe të habitesh e të trishtohesh ndonjëherë.

Për më shumë, klikoni në videon e mëposhtme:

Në rubrikën Libër iu sjellim "Gjyshja e Rrezikshme dhe Qeni i Fatit". Aventurat e ketij libri te mbajne te mberthyer fort pas tij. Shpesh here te bejne te qeshesh, por edhe te habitesh e te trishtohesh ndonjehere.

Në rubrikën Libër iu sjellim "Gjyshja e Rrezikshme dhe Qeni i Fatit". Aventurat e ketij libri te mbajne te mberthyer fort pas tij. Shpesh here te bejne te qeshesh, por edhe te habitesh e te trishtohesh ndonjehere.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Jeudi 6 août 2020