9:31, 19 Shtator 2019

Ditën e sotme do të zhvillohet gjyqi i ish-ministrit të Brendshëm, Saimir Tahiri, duke përcaktuar kështu fatin e tij.

Ju kujtojmë se në datën 10 shtator, Prokuroria për Krime të Rënda kërkoi shpalljen fajtor të tij dhe dënimin me 12 vite burg, por gjykata e shtyu seancën për ditën e sotme.

Konkurs Pune

Lexo më shumë